Du kan få friheten tilbake

Panikkangst er svært forstyrrende for din fungering i livet. Ikke bare tar angsten mye energi, men du vil også bruke mye krefter og overskudd på å overvåke, regulere ned eller unngå angstreaksjoner. Etterhvert kan livet bli innskrenket, og du vil merke at du unngår kollektivtransport, å kjøre bil i tunnel, heiser, høyder, menneskemengder, møter eller liknende. Men du kan ta tilbake din frihet , og panikkangst kan behandles iløpet av én uke. Det eneste du trenger å gjøre, er å lære det mest grunnleggende om angst og panikkangst, forstå hvordan du skal forholde deg til angsten, og gjøre noen øvelser som er litt rare, helt ufarlige, og svært effektive.

De gode nyhetene er at du trenger ikke tro på behandlingen! Du kan gå igang med dette kurset med 100% skepsis, og behandlingen vil likevel ha effekt. Det eneste du trenger å gjøre, er å følge alle våre instruksjoner og praktisere det vi beskriver i hverdagen din. Så kan du gi deg selv muligheten til å finne ut hvilken effekt dette har på panikkangsten din, og du vil bli overrasket.

Se på videoen nedenfor, og få et inntrykk av hvordan vi skal arbeide sammen, og så skal vi gå grundigere gjennom det fremover i kurset.

Neste side